Benieuwd naar de ervaringen van klanten bij Personal Gym?

Eigenlijk ben ik niet zo’n sporter, maar ik wil wel graag gezond blijven en er redelijk uitzien. Voordat ik bijna negen jaar geleden bij Slim Studio begon had ik al heel wat sportscholen gesponsord. Dat ik zo trouw ben aan Slim Studio heeft te maken met …. de persoonlijke begeleiding die ik krijg, de gezellige sfeer, de kleinschaligheid en de afwisseling van de trainingsprogramma’s. Wat ik ook fijn vind zijn de deskundige voedingsadviezen.

Ik ben inmiddels gezonder gaan eten; sinds ik begon ben ik zo’n tien kilo afgevallen en ik voel me een stuk fitter. Mijn huid is dankzij de Powerplate veel strakker dan vroeger

Maaike Brouwer, lid sinds september 2005

Maaike Brouwer

It has been 4 months since I had my second baby and I started exercising at Slim Studio 6 weeks after delivery. At first the program was gentle build up which was at just the right pace. Once I was feeling that my body was ready to handle more, I was able to start the 100 day back in shape program and although the first workout really pushed me it also felt great to know I was making steps to return to my old self.

I have two goals for the program which are te get fit and of course shed the baby weight.

Slim Studio has been very supportive in creating a specific nutrition plan designed for breast feeding moms as weight loss is this case needs to be gradual and responsible.

I am nog at my end goal but progressing well towards it and already starting to feel the changes in my body and confidence.

Angela Ward, lid vanaf 2011

In 2012 besloot ik mee te fietsen tegen kanker, Alpe d’huZes, met mijn 112 kilo was het doel een keer goed en soepel de berg op te gaan en dan te beslissen om eventueel meer beklimmingen te maken, na een klein jaar voorbereiding (4 x in de week fietsen) was mijn conditie vooruit gegaan, maar mijn gewicht zakte nihil na 107. 2013 heb ik mij wederom op gegeven, mijn gewicht reikte na tweede kerstdag 115 kilo, nog 6 maanden en dan moest het gebeuren. Een vriendin tipte mij op “Sportvasten”.

Ik mijn zoek toch naar een professionele coach in de buurt van Haarlem  kwam ik uit bij Slim Studio Overveen. Na mijn eerste ontmoeting met Ilja was ik overtuigd dat ik bij haar goed zou zitten.

Omdat ik haast had, ben ik de week erna begonnen met een grote kuur, eerst het juiste eten tot je nemen en het belang van het juiste eten, vervolgens minderen om vervolgens te  starten met de kuur. Tijdens de kuur melde ik mij iedere dag bij Ilja en haar enthousiaste team. Uiteindelijk begeleide 3 enthousiaste professionals mij in mijn weg naar een ander ik. In de week van de kuur verloor ik 8 kilo en nam mijn omvang af, na de kuur heb ik mij gehouden aan het eten en de voorschriften, en ja ik ben een Bourgondiër, dus ik drink best nog een wijntje en eet graag lekker.

Uiteindelijk heeft haar inzichten geleidt dat ik 20 kilo ben verloren en voor het eerst sinds jaren 95 kilo weeg. Wat het betekende voor mij, ik fiets veel, het was een openbaring hoe snel ik ben geworden, hoe laag mijn hartslag blijft, ook bij hoge snelheden, en uiteraard een nieuwe garderobe.

Ik voel mij fitter,  energieker, snurk minder en heb een goede nachtrust, beter dan ooit daarvoor. Uiteindelijk verbeterde ik mijn tijd op de alp d’huez met 40 minuten. Ik kan het iedereen aanraden!

Pascal Jonkman

Pascal Jonkman

Ongeveer 8 weken geleden zat ik bij mijn huisarts met vage klachten als: – continue moe zijn – spierpijn (vooral in de onderrug) na het sporten – aankomen ondanks gezond eten – vergeetachtigheid en kouwelijkheid Zij kwam er ook niet meteen uit, dus er werd besloten dat er bloed geprikt moest worden om te kijken of daar wat uit kwam.

Resultaat: mijn schilklier is in disbalans. Haar advies was: rustig aan doen, niet sporten en nog eens bloed prikken voor aanvullende waarden en om de medicatie te bepalen. Er zijn verschillende redenen waarom een schildklier in disbalans is en de juiste medicatie is niet altijd makkelijk te bepalen.

Met dit topic wil ik lotgenoten een hart onder de riem steken. Een schildklierprobleem is vervelend, ook omdat je omgeving niet veel aan je ziet. Als je probeert uit te leggen dan zijn er een hoop mensen die je scheef aankijken en zeggen dat ze ook wel eens moe zijn en pijn in hun rug hebben.

De vraag is natuurlijk of je naar de medicijnen wil grijpen, via Ilja ben ik in aanraking gekomen met het programma “Personal Hormonal Profiling”. Door middel van goede voeding, supplementen en een trainingsprogramma wordt de hormoonhuishouding beïnvloedt.

Ik ben pas 8 weken onderweg, maar onder begeleiding van Ilja heb ik meer energie en ik ben zeer gemotiveerd om door te gaan.

Bea Chandi

Bea Chandi