Is sporten in infra-rood wat voor mij?

Wat doet trainen in infra-rood cabine, Slimcab?

Een Slimcab is een doorzichtige infrarood warmtecabine, de temperatuur in de cabine is circa 37°C. Daarin doe je liggend (op je buik, rug en zij) allerlei oefeningen voor spierversteviging en figuurcorrectie. Bij een deel van oefeningen gebruik je de hand- en voetlussen met waaraan een tegengewicht zit. Dankzij de warmte en de infrarode lampen val je met minimale inspanningen effectief af op de gewenste plaatsen.

 

Wij garanderen afname van centimeters

In een persoonlijk intakegesprek bespreken we je wensen en maken we een figuuranalyse. Op basis daarvan stellen we oefenprogramma op. De duur van het programma hangt af van je wensen en kost ongeveer een half uur. Je traint onder persoonlijke begeleiding en elke maand maken we opnieuw een volledige figuuranalyse. Onze methode is zo doeltreffend dat wij garanderen dat je centimeters verliest.

Weinig tijd, effectief trainen

De Slimcab is dé uitkomst voor drukbezette vrouwen die sporten, schoonheid en gezondheid belangrijk vinden, maar geen tijd en zin hebben om uren in de sportschool door te brengen. En die geen tijd hebben voor langdurige anticellulitis behandelingen. Dankzij de warmtecabine en een uitgekiend oefenschema kun je snel en effectief trainen.

Doelgericht afvallen

In de Slimcab kun je doelgericht afvallen, door te focussen op jouw ‘probleemgebieden’ zoals bovenbenen, buik, billen en bovenarmen. Zonder zware training maar met snel zichtbare resultaten.

Waarom infrarood lampen?

Wat onze Slimcabs uniek maakt is dat ze naast de standaard warmtebron zijn voorzien van infrarood lampen. Deze zorgen voor een nog betere bloeddoorstroming, snellere verwerking van afvalstoffen en dus een grotere vetverbranding. Een andere prettige bijkomstigheid is dat door de aangename warmte met infrarood het lichaam geen kans krijgt om melkzuur aan te maken. Je krijgt dus geen spierpijn na de oefeningen.

Voornaam *

Achternaam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *