Toch een beetje aangekomen door het lekkere eten op vakantie?

Ben je opzoek naar een gezonde manier om af te vallen?

Of wil je juist spiermassa aankomen? Of voel je de laatste tijd niet erg fit en je wilt je beter gaan voelen? Slim Studio kan je daarbij helpen met behulp van een Personal Hormonal Profile! Door te werken aan een uw hormonaal balans zal je versteld staan van het resultaat. Je gaat aan de slag met goede voeding, juiste training en daarbij horende ondersteuning van supplementen.

Hoe ontstaat een hormonaal disbalans? Er kunnen verschillende oorzaken zijn om jouw hormonen in disbalans te krijgen. Vaak zijn te terug te leiden naar fysieke en mentale stress. Mentale stress uit jouw omgeving, werk en prive. Fysieke stress voor teveel sporten of jouw leefomgeving.

Hormonen bepalen niet alleen hoe je jezelf voelt, maar ook hoe je eruit ziet. De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats van het lichaam wordt opgeslagen is afhankelijk van iemands hormonale profiel. Met andere woorden, een hormonale disbalans zorgt o.a. ook voor een disbalans in iemands vetopslag.

Je herkent ze wel, vrouwen met een slanke taille maar brede heupen en dikke benen en relatief slanke mannen met toch een zwembandje of bierbuik. Twee zeer herkenbare voorbeelden waarbij duidelijk sprake is van een hormonale disbalans.

Hoe weet je of je hier daadwerkelijk last van hebt? Ga zes weken aan de slag met uw Personal Hormonal Profile en laat je verbluffen van het resultaat.

Hoe werkt Personal Hormonal Profiling voor mij?

Na een huidplooimeting op twaalf punten van jouw lichaam volgt een uitgebreide amnese wat je rustig thuis kunt invullen. Vervolgens bespreek je samen met jouw Personal Coach jouw hormonaal profiel. Door jouw voeding aan te passen en gericht te trainen zorg je ervoor dat jouw hormoon balans weer beter wordt. Afhankelijk van jouw doel zal je afvallen of aankomen in spiermassa. Diversen klachten zoals slecht slapen, winderigheid, opgeblazen gevoel na het eten, prikkelbaarheid, stemmingswisselingen en nog veel meer ongemakken zullen verbeteren of zelfs verdwijnen.

Slim Studio Overveen gaat voor blijvend resultaat. Tijdens het PHP leren wij je waarom je iets doet. Om een verbetering te krijgen in jouw lichaamssamenstelling zal je jouw voedingspatroon moeten gaan aanpassen.

Behaal ik resultaat?

Het draait allemaal om resultaat. Het Personal Hormonal Profile is een systeem wat zich al geruime tijd bewezen heeft. Binnen korte tijd ervaar je zeer veel resultaat. En ook Slim Studio Overveen is zich ervan bewust dat er situaties zijn waarbij de juiste keuze van voeding niet altijd mogelijk is. Geen probleem, zolang jij je zoveel mogelijk aan het schema houdt zal je resultaat boeken.